Email Facebook Twitter Google LinkedIn
31augustus 2018

Steun de kinderreporters met een digitale handtekening!

Kinderreporters aan de slag rond thema 'verkiezingen'

De voorbije maanden ging Link in de Kabel samen met kinderen van Leuvense kinderwerkingen Fabota, Kettekeet en Casablanca aan de slag rond het thema verkiezingen, omdat de gemeenteraadsverkiezingen van oktober in zicht zijn. 

Ze leerden meer over het thema, maar kregen ook de kans om een fictieve kinderpartij op te richten. Jonge vertegenwoordigers van de verschillende kinderwerkingen kwamen op regelmatige basis samen en deden verslag van de meningen van de kinderen uit hun werking. Samen besloten ze wat zij zouden aanraden aan het stadsbestuur om van Leuven een betere stad te maken en dit bundelden ze in deze flyer die ze zelf vorm gaven.

Zoals je kan lezen in hun partijprogramma vragen ze onder meer aandacht voor een beter leefmilieu, gezondere goedkope woningen, aandacht voor de bestrijding van racisme, ...


Op maandag 24 september 2018 krijgen ze de kans om hun partijprogramma aan schepenen van het Leuvense stadsbestuur voor te stellen. Om hun woorden kracht bij te zetten, vragen ze om hen te steunen door jullie digitale handtekening te geven. (Dit is uiteraard symbolisch)

 

De kinderpartij PKG (Partij voor Kinder Gelijkheid) dankt jullie voor jullie steun!Dit initiatief is een samenwerking vanuit het Leuvense Jeugd-en Welzijnsoverleg (JWO).

Meer achtergrondinformatie over het initiatief vind je hier

Vragen? beleidsbeivloedingkinderen@jwoleuven.be
 

 
top